Lisää uutisia

Merikartanon ja Puistokartanon asuntotilanteista

Kysy vapautuvista asunnoista. Tällä hetkellä meillä ei ole pitkiä jonoja. Ole yhteydessä, kerron mielelläni lisää asuntotilanteista; vuokrauspäällikkö Ulla-Mari Helenius, 050 366 2542, ulla-mari.helenius@elpy.fi.

Hoitotyön foorumi 16.1. – 17.1.24

Palvelujohtaja ja hoivapalvelupäälliköt inspiroitumassa ja kehittämässä johtamistaitojaan Osastonhoitaja & Hoitotyön Johtaja 2024 -tapahtumassa Tampereella. 

Turvallisuusinfo asukkaille ja heidän läheisilleen

Järjestimme marraskuun alussa asukkaille ja heidän läheisilleen Merikartanossa ja Puistokartanossa turvallisuusluennon. Asiantuntijana aiheesta oli kertomassa Arttu Vallenius. Teemoina oli mm. erilaiset huijauskeinot, miten tunnistaa huijarin

Soivat ruukut

”Soivat ruukut” -työpaja on Omnia/Espoon työväenopiston käsityön ja musiikin opettajan tuottama interaktiivinen, monitaiteinen työpaja.
 
Työpajan aikana kukin osallistuja valmistaa oman mosaiikkiruukun valmiiseen saviruukkuun liimaten ja saumaten. Ruukkuihin istutetaan pistokkaat. Viimeisellä kerralla musisoidaan ruukkua apuna käyttäen, rummuttaen ja laulaen.
 
Työpaja järjestettiin Puistokartanon palvelutalossa 14.9.-5.10. torstaiaamupäivisin. Opettajina toimivat käsityönopettaja Leena-Kaisa Loukojärvi ja musiikinopettaja Mirva Soininen.