Hyvinvointipalvelut

Merikartanossa ja Puistokartanossa itsenäiset palveluntuottajamme tarjoavat jalkahoitajan ja parturi-kampaajan palveluita sekä fysioterapiapalveluja. Molemmissa palvelutaloissamme on liikuntatilat ja sauna, josta voi varata oman saunavuoron tai saunoa yhteisvuorolla.

Kuntosali, liikuntatila ja sauna

Puistokartanossa on kuntosali ja Merikartanossa liikuntatila omatoimista sekä ohjattua harjoittelua varten. Kuntoilla voi omien mieltymysten ja aikataulujen mukaan. 

Molempien talojen saunat lämpiävät omatoimisille asukkaille kerran viikossa. Halukkaat voivat myös varata oman saunavuoron. 

Parturi-kampaamopalvelut

Parturi-kampaamo Noja Hairin osaavat ja ystävälliset hiusammattilaiset tarjoavat palveluita sekä Merikartanossa että Puistokartanossa. 

Hiuspalveluita sekä miehille että naisille:

  • Hiusten pesu
  • Hiusten leikkaus
  • Värjäys
  • Permanentti
  • Ripsien ja kulmien muotoilu ja värjäys

Yhteystiedot

Merikartano: Parturi-kampaamo Noja hair Meri, Ajanvaraus 050 378 9465, nojahair@gmail.com
Puistokartano: Parturi-kampaamo Noja hair Puisto, Ajanvaraus 045 151 2233, nojahair@gmail.com

Jalkaterapeuttien palvelut

Jalkaterapeuttien yksilölliset jalkojenhoitopalvelut saatavissa sopimuksen mukaan sekä Merikartanossa että Puistokartanossa. Hoidon hinta määräytyy ajan sekä käytettyjen materiaalien mukaan. 

  • jalkojen perushoito 57 – 65 €
  • osahoito 42 – 45 € (yhden kynnen hoito/känsän poisto). 

Säännöllinen jalkojenhoito helpottaa jalkojen oloa ja keventää askelta. 

Yhteystiedot

Merikartano: Tarita Vähä-Vahe p. 050 346 7132, jalkaterapia.tarita@gmail.com
Puistokartano: Katariina Hovisilta p. 040 375 2695, jalkaterapiahoviska@gmail.com

Fysioterapiapalvelut

Yhteistyökumppanimme Terveystalo Kuntoutuspalvelut tarjoaa kokonaisvaltaisia fysioterapia- ja kuntoutuspalveluja Merikartanon ja Puistokartanon palvelutalojen asukkaille. 

Ikääntyneen kuntoutuksen tavoitteena on mahdollistaa hyvä elämänlaatu omassa elinympäristössä tukemalla itsenäistä asumista ja toimimista. Terveystalo Kuntoutuspalvelut tarjoaa ikääntyneille, veteraaneille ja muistisairaille kuntoutuspalveluita arjen tueksi ja toimintakyvyn säilyttämiseksi.

Kuntoutuspalvelut palveluihin kuuluu fysioterapia, lymfaterapia, jalkaterapia ja jalkojenhoito sekä toimintaterapia. Kuntoutuspalveluita voidaan toteuttaa henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti asukkaan kotona tai talon kuntosalilla ja muissa tiloissa. Fysioterapian voi aloittaa myös ilman lääkärin lähetettä, ja aloitus pyritään järjestämään jo samalle viikolle.

Yhteystiedot

Palvelunumero ja ajanvaraus (arkisin klo 8 – 16)  030 633 5333 , kuntoutuspalvelut@terveystalo.com. Hinnasto ja lisätietoja kuntoutuspalveluista.