Asukastoiminta ja -neuvonta

Merikartanon ja Puistokartanon monipuolisesta asukastoiminnasta ja erilaisista tapahtumista jokainen voi löytää itselleen kiinnostavaa ohjelmaa ja ajanvietettä. 

Yhteisöohjaajat suunnittelevat viikoittain vaihtuvaa ja asukkaiden toiveiden mukaista ohjelmaa asukkaille. Säännöllisesti kokoontuvat ryhmät harrastavat monenlaista mm. maalausta, käsitöitä tai puutarhanhoitoa. Taloissa tapaavat mm. svenska klubben, miesten ja naisten omat keskustelupiirit ja tietovisaporukka. Erilaiset musiikkiesitykset, ohjattu ryhmäliikunta, luennot, konsertit ja pihatapahtumat tuovat taloihin elämää, johon kaikkien on helppo osallistua. Mikäli mieleistä tekemistä ei vielä järjestetä, voimme yhdessä suunnitella ja toteuttaa uutta toimintaa.

Monipuolinen asukastoiminta sisältyy perusmaksuun ja siihen ovat kaikki asukkaat tervetulleita omien voimavarojensa puitteissa.Asukastoiminnan kuukausiohjelma

Asukastoimikunta

Molemmissa palvelutaloissa toimii aktiivinen asukastoimikunta, joka osallistuu yhteisten asioiden käsittelyyn ja mm. asukasohjelman suunnitteluun.

Päivän lehdet ja kirjat

Molemmissa palvelutaloissa on asukkaiden luettavissa päivän uutislehdet Helsingin Sanomat ja Hufvudstadsbladet. Merikartanon ja Puistokartanon kirjahyllyistä löytyy myös kirjoja, joita voi vapaasti lainata.

Kysy lisää

Tarja Kuismanen

Yhteisöohjaaja, asukastoiminta ja -neuvonta Puistokartano
050 378 9600tarja.kuismanen@elpy.fi

Vilma Vaarna

Yhteisöohjaaja, asukastoiminta ja -neuvonta Merikartano
050 574 2995vilma.vaarna@elpy.fi