Lisää uutisia

Merikartanon ja Puistokartanon asuntotilanteista

Kysy vapautuvista asunnoista. Tällä hetkellä meillä ei ole pitkiä jonoja. Ole yhteydessä, kerron mielelläni lisää asuntotilanteista; vuokrauspäällikkö Ulla-Mari Helenius, 050 366 2542, ulla-mari.helenius@elpy.fi.

Hoitotyön foorumi 16.1. – 17.1.24

Palvelujohtaja ja hoivapalvelupäälliköt inspiroitumassa ja kehittämässä johtamistaitojaan Osastonhoitaja & Hoitotyön Johtaja 2024 -tapahtumassa Tampereella. 

Turvallisuusinfo asukkaille ja heidän läheisilleen

Järjestimme marraskuun alussa asukkaille ja heidän läheisilleen Merikartanossa ja Puistokartanossa turvallisuusluennon. Asiantuntijana aiheesta oli kertomassa Arttu Vallenius. Teemoina oli mm. erilaiset huijauskeinot, miten tunnistaa huijarin

Ulkoiluystäväksi iäkkäälle koiran kanssa

Haluaisitko olla avuksi ja iloksi koirasi kanssa? Tule mukaan ulkoiluystäväksi!

Vapaaehtoinen ulkoiluystävä koirineen tarjoaa ulkoiluseuraa sitä kaipaavalle iäkkäälle. Toimintaan sopiva koira suhtautuu ystävällisesti vieraisiin ihmisiin ja sen kanssa ulkoilu on helppoa.

Koiraulkoiluystäväkoulutus

  • to 9.11. klo 17-19 Koiraulkoiluystävätoiminnan periaatteet
  • ti 14.11. klo 17-19 Koirien tapaaminen ja liikkumisen apuvälineisiin tutustuminen (koirat mukana)

Koulutuspaikka: Palvelutalo Merikartano, Tyrskyvuori 6 A, koulutus on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan: kaisa.pekola@elpy.fi, 0400 744 137. Ilmoittautumisen yhteydessä kerrothan yhteystietosi ja mahdolliset ruoka-aineallergiat/erityisruokavalion sekä koirasi rodun ja iän.  

Koulutus on osa Ikäinstituutin koordinoimaa Tossut ja tassut liikkeelle -hanketta: www.ikainstituutti.fi/tossut-ja-tassut-liikkeelle