Lisää uutisia

Rekrytointitapahtuma 21.9.22

Olemme mukana ”Järjestöt kaupungin keskiössä” – rekrytointitapahtumassa Espoon kulttuurikeskuksessa ke 21.9.22. Paikalla hoivapalvelupäällikköt (vasemmalta lukien) Veera Puistokartanosta, Sanna Merikartanosta ja Mari Puistohelmestä. Kohtaamisiin!

Tervetuloa uusille kotisivuille!

Tervetuloa uusille kotisivuillemme. Sivuilta löydät tietoa asumisesta Merikartanossa ja Puistokartanossa ja kerromme laajasti myös palveluistamme. Toivomme uusien sivujen palvelevan entistä paremmin ja tiedon löytyvän helpommin.

Avoimia työpaikkoja eri yksiköissä

Avoimia paikkoja;  Merikartanon kotihoidossa Kivenlahdessa on avoinna tiimivastaavan tehtävä. Puistokartanon kotihoidossa Espoonlahdessa on avoinna tiimivastaavan tehtävä. Ryhmäkoti Puistohelmessä Espoonlahdessa on avoinna lähihoitajan tehtävä. Lue lisää

Ravintolat ovat avoinna kaikille

Olemme voineet avata Puistokartanon ja Merikartanon ravintolat taas läheisille ja lähialueen asukkaille. Huolehditaan edelleen terveysturvallisista kohtaamisista. Tulethan vain terveenä ja oireettomana. Noudata hyvää käsihygieniaa – MUISTA KÄSIDESI

Tulossa lyhytaikaisen tehostetun palveluasumisen yksikkö

Avaamme vuoden 2023 alussa uuden, lyhytaikaisen tehostetun palveluasumisen yksikön –  Puistohelmi 3. Lisätietoja yksikön toiminnasta kerromme loppuvuodesta.

Haemme henkilökuntaa uuteen yksikköön syksyn aikana. Työskentely lyhytaikaisessa tehostetun yksikössä on monipuolista ja vaihtelevaa. Pääset myös heti alusta mukaan kehittämään uuden yksikön toimintaa ja palvelumallia.

Haemme tiimiin lähihoitajia ja hoiva-apulaisia. Rekrytointi käynnistyy lokakuussa, mutta jos työskentely uudessa yksikössä kiinnostaa, voit olla yhteydessä jo nyt palvelupäällikkö Mari Lehto mari.lehto@elpy.fi, 050 380 5540.