Lisää uutisia

Tunne on totta!

Validaatio -toimintamalli on vuorovaikutusmenetelmä muistisairaan ihmisen kohtaamiseen. Koko henkilökuntamme osallistuu koulutuksiin. Kouluttajana toimii Stadin AO:ta Anna-Maija Ruhanen.

Rekrytointitapahtuma 21.9.22

Olemme mukana ”Järjestöt kaupungin keskiössä” – rekrytointitapahtumassa Espoon kulttuurikeskuksessa ke 21.9.22. Paikalla hoivapalvelupäällikköt (vasemmalta lukien) Veera Puistokartanosta, Sanna Merikartanosta ja Mari Puistohelmestä. Kohtaamisiin!

Tulossa lyhytaikaisen tehostetun palveluasumisen yksikkö

Avaamme vuoden 2023 alussa uuden, lyhytaikaisen tehostetun palveluasumisen yksikön –  Puistohelmi 3. Lisätietoja yksikön toiminnasta kerromme loppuvuodesta. Haemme henkilökuntaa uuteen yksikköön syksyn aikana. Työskentely lyhytaikaisessa

Tervetuloa uusille kotisivuille!

Tervetuloa uusille kotisivuillemme. Sivuilta löydät tietoa asumisesta Merikartanossa ja Puistokartanossa ja kerromme laajasti myös palveluistamme. Toivomme uusien sivujen palvelevan entistä paremmin ja tiedon löytyvän helpommin.

Suomen kielen koulutusta henkilökunnalle lukuvuoden 2022 ajan

Yhteinen kieli on vuorovaikutuksen pohja. Hymy merkitsee paljon, vaikka erinomaiseen asiakaskokemukseen se harvoin yksin riittää. Kysymykset ovat palvelun ja oppimisen edellytys.

Tarjoamme työntekijöillemme suomen kielen koulutusta osana henkilöstön koulutusohjelmaa. Opettaja tuo asiakaskokemusosaamisen valmentaessaan niin hoiva-, ravintola- kuin siivoushenkilökuntaa. Kaikkia osallistujia yhdistää halu kehittää ammattiosaamistaan kielitaidon kautta. 

Tyytyväisyys työhön syntyy arvostuksesta ja kehittymisestä. Lisääntynyt kielitaito ja ennen kaikkea rohkeus käyttää sitä kasvattaa ammattiylpeyttä. Oppiminen tapahtuu arjessa ja viikoittaisilla koulutustapaamisilla on tärkeä rooli oppilaiden aktivoimisessa käyttämään suomea eri tilanteissa. Rohkeus auttaa ja pyytää apua on oppisen ja palvelun kultainen ohje.

Suomen kielen opettajana toimii Kiril Mattila Spring House oy:tä.