Lisää avoimia työpaikkoja

Kokkeja tuntityöntekijöiksi/kesälomansijaisiksi

Haemme ravintolan tiimiin ammattitaitoisia KOKKEJA tuntityöntekijöiksi/kesälomansijaisiksi Olet vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen keittiön moniosaaja. Sinulla on ravintola-alan koulutus ja työkokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Lähihoitajan tehtävä uudessa lyhytaikaisen tehostetun asumisen yksikössä

Haemme LÄHIHOITAJIA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Puistohelmen lyhytaikaiseen tehostetun palveluasumisen yksikköön Espoonlahteen ”Meillä vedetään yhtä köyttä!” Lyhytaikainen tehostettu palveluasuminen tarkoittaa lyhyttä jaksoa ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikössä.

Lähihoitajan vakituinen tehtävä sijaispoolissa

LÄHIHOITAJAN vakituinen tehtävä sijaispoolissa

Poolin lähihoitaja toimii Espoon Lähimmäispalveluyhdistyksen kaikissa hoivaa tuottavissa toimipisteissä;

  • Puistokartanon kotihoito
  • Merikartanon kotihoito
  • Puistohelmen ryhmäkodit

Sinulla on oma työpuhelin ja sähköinen kalenteri, johon tilaukset tehdään heti sijaistarpeen ilmaannuttua.

Poolin lähihoitajalla ei ole omahoitajuutta työn luoteen vuoksi. Kirjaaminen tapahtuu Domacare-asiakastietojärjestelmään. Lääkehoitolupa tulee suorittaa 6 kk:n koeaikana.

Tiimeissä toimit yhteistyössä tiimien työntekijöiden ja esimiesten kanssa. Kotiyksikkösi on Puistohelmen intervalliyksikössä, jossa työskentelet, mikäli akuuttia sijaistarvetta ei ole. Työ on tarvittaessa kolmivuorotyötä 115 h/3 vko (6 viikon tasoitusjakso), mutta työ painottuu aamu- ja iltavuoroihin.

Esimiehenäsi toimii Puistohelmen palvelupäällikkö.

Toivomme sinulta

  • positiivista asennetta ja suhtautumista työn tekoon
  • kokemusta vanhustyöstä
  • priorisointi- ja organisointikykyä
  • asiakaslähtöistä ja kunnioittavaa kohtaamista
  • hyvä suomenkielentaito (suullinen ja kirjallinen) on välttämätön

Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukainen. Tarjoamme vastuullisen tehtävän mukavassa ja asiantuntevassa työyhteisössä sekä kattavat työterveyshuollon palvelut. Tehtävässä pääset vaikuttamaan ja kehittämään toimintaa työnantajan kannustaessa myös omaan ammatilliseen kehittymiseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 31.1.2023 mennessä sähköpostilla mari.lehto@elpy.fi. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Puistohelmen palvelupäällikkö Mari Lehto; mari.lehto@elpy.fi tai puhelimitse 050 380 5540.