Lisää avoimia työpaikkoja

Lähihoitajan vakituinen tehtävä sijaispoolissa

LÄHIHOITAJAN vakituinen tehtävä sijaispoolissa Poolin lähihoitaja toimii Espoon Lähimmäispalveluyhdistyksen kaikissa hoivaa tuottavissa toimipisteissä; Puistokartanon kotihoito Merikartanon kotihoito Puistohelmen ryhmäkodit Sinulla on oma työpuhelin ja sähköinen

Lähihoitajan tehtävä uudessa lyhytaikaisen tehostetun asumisen yksikössä

Haemme LÄHIHOITAJIA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Puistohelmen lyhytaikaiseen tehostetun palveluasumisen yksikköön Espoonlahteen ”Meillä vedetään yhtä köyttä!” Lyhytaikainen tehostettu palveluasuminen tarkoittaa lyhyttä jaksoa ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikössä.

Kokkeja tuntityöntekijöiksi/kesälomansijaisiksi

Haemme ravintolan tiimiin ammattitaitoisia KOKKEJA tuntityöntekijöiksi/kesälomansijaisiksi

Olet vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen keittiön moniosaaja. Sinulla on ravintola-alan koulutus ja työkokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja taitoa organisoida työtehtäviä.  Nautit ruuanvalmistuksesta ja olet kiinnostunut kehittämään omaa työtäsi. Asiakaspalvelu ja salityöskentely ei myöskään ole sinulle vierasta. Toimivan vuorovaikutuksen onnistumiseksi hyvä suomenkielentaito on välttämätön.

Työaika on pääsääntöisesti klo 7 – 17 välillä. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukainen.

Lisätietoja antaa ravintola- ja tilapalveluiden palvelupäällikkö Maria Eklin 050 501 8516 klo 8 – 16 välillä tai ravintolan tiimivastaava Mervi Nyman 050 324 1605.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 28.2.23 mennessä maria.eklin@elpy.fi.