Ryhmäkoti Puistohelmi

Ryhmäkoti Puistohelmessä muistisairas asuu viihtyisässä ja turvallisessa ympäristössä. Ryhmäkotimme tarjoaa palveluasumista, tukea ja hoivaa asukasta arvostaen ja hänet kokonaisvaltaisesti huomioiden. Asukkaan kohtaaminen ystävällisesti ja aidosti on meille tärkeää.

Asukkaalla on oma avara huone ja kylpyhuone. Hän sisustaa kotinsa omilla tutuilla tavaroillaan. Kodikkaat oleskelu- ja ruokailutilat sekä saunat ovat kaikkien käytössä. Puistohelmessä on oma puutarha, jossa on grillikatos ja ryytimaa. Puutarhan muureja koristaa asukkaiden ja vapaaehtoisten yhteistyöllä tekemä teos Puistohelmen vuodenajat.

Hoitajat pitävät asukkaista huolta vuorokauden ympäri. Suunnittelemme asukkaan hoidon yhteistyössä asukkaan ja omaisen kanssa.

Puistohelmen periaatteita

  • ihmisyys – kiireettömyys ja koskettaminen
  • ilo arjessa – asukkaan näköinen ja täysipainoinen elämä
  • luottamus – levollinen ja turvallinen olo
  • läsnäolo – henkilökunta kuuntelee, kysyy, vastaa ja antaa aikaa
  • vastuunkantaminen – huolenpito ja välittäminen

Hoivapaikoista on puitesopimus Espoon kaupungin kanssa ja asukasvalinnat ryhmäkotiin tekee Espoon kaupunki. Puistohelmen asumispalveluja voi kustantaa myös yksityisesti tai kuntien myöntämillä palveluseteleillä. Espoon kaupunki on hyväksynyt Puistohelmen palveluseteliyrittäjäksi.

Yhteystiedot:

Kerromme mielellämme lisää asumisesta ja hakemisesta Ryhmäkoti Puistohelmen asukkaaksi.

Palvelupäällikkö Liisa Brådd, 050 380 5540, liisa.bradd(at)elpy.fi

 

Puistohelmen omavalvontasuunnitelma

Tietoturvan ja tietosuojan toteutumisen omavalvontasuunnitelma