Yksilölliset palvelut

Talon eri palveluita voi ostaa oman tarpeensa mukaan. Säännölliset palvelut sovitaan käynteinä, joiden kesto, ajankohta ja tarvikkeet määräävät hinnan. Asukkaan kotona suoritettavista palveluista on minimiveloitus joka sisältää kotikäynnin lisäksi suunnittelun, valmistelun ja dokumentoinnin.

Hoivapalvelut

Hoiva- ja hoitopalveluita ovat esimerkiksi tuki päivittäisissä toiminnoissa, pukeutumisessa ja peseytymisessä, lääkehuolto, sairaanhoito, seuranta, saattaminen tai sauna-apu. Lisäksi voi saada neuvontaa muistisairauksista, eri palveluista ja apuvälineistä. Lääkejakelua toteutamme yhteistyössä apteekin kanssa.

Siivous-, pyykki- ja asennuspalvelut

Siivous- ja pyykkipalveluja voi tilata yksilöllisen tarpeen mukaan. Ikkunanpesu ja muut erillissiivoukset järjestetään erikseen. Apua saa myös asunnossa tapahtuviin pieniin asennuksiin ja korjauksiin yhteistyökumppanimme kautta.

Ravintolapalvelut

Viihtyisässä ravintolassa on tarjoilla aamiainen, lounas sekä päivällinen. Kahvilatuotteita on saatavana koko aukioloajan. Ruoka valmistetaan omassa keittiössä huomioiden myös erikoisruokavaliot. Tilauksesta teemme herkut kodin juhliin ja viihtyisät tilamme voi myös vuokrata tapahtumiin.

Ravintola on avoinna talon asukkaille, heidän vierailleen ja lähiseudun asukkaille.

Liikuntapalvelut

Molemmissa taloissa on liikunta- ja harrastetilat sekä monipuoliset liikuntavälineet. Puistokartanon kuntosalissa on turvalliset ja helppokäyttöiset Technogymin EasyLine-laitteet. Liikuntaryhmistä ilmoitamme erikseen ilmoitustaulullamme.

Asukastoiminta

Taloissa järjestettävät toiminnat ja tapahtumat ovat niin sosiaalista kanssakäymistä kuin muisti- ja liikuntapainotteista. Asukkaiden oma aktiivisuus on monen toiminnan kulmakivi. Asukastoimikunta järjestää mm retkiä, bingoa ja juhlia. Taloissa kokoontuu vaihtelevasti asukkaiden ohjaamia omatoimiryhmiä kuten pelit, keskustelukerhot ja kädentaitoryhmä. Asukastoiminta ylläpitää talossa yhteishenkeä ja lisää viihtyisyyttä. Toiminnoista ja tapahtumista ilmoitetaan talon ilmoitustauluilla, tiedotuslehtisillä ja asukastapaamisissa. Puistokartanossa on käytössä myös asukasinfo TV.

Parturi-kampaaja ja jalkaterapeutti

Talossa toimii yksityisyrittäjinä parturikampaaja ja jalkaterapeutti. Aikaa varataan suoraan heiltä.

Vapaaehtoistoiminta

Pyyteetön vapaaehtoistoiminta on monelle iäkkäälle palvelutaloissa suuri apu ja arjen piristäjä. Vapaaehtoistoiminta on etukäteen sovittua ja järjestäytynyttä. Toiminta on vastavuoroista ja se antaa myös vapaaehtoiselle sisältöä elämään ja tuo merkityksen tunnetta. Ota yhteyttä mikäli sinua kiinnostaa olla mukana kehittämässä vapaaehtoistoimintaa.
 

Tutustu palvelutalojen yksilöllisiin palveluihin

 

 

Kysy lisää tai varaa tutustumiskäynti

Ota suoraan yhteyttä:

Lähetä viesti