Asukkaaksi palvelutaloon

Asuntoja yksiöistä kolmioihin

Palvelutalossa asut omassa vuokra-asunnossa, jonka kalustat omilla tutuilla huonekaluilla. Asunnot ovat yksiöitä, kaksioita sekä kolmioita (26 - 62 m2) ja niissä on keittiö sekä tilava kylpyhuone. Suurimmassa osassa asuntoja on parveke ja osa Puistokartanon parvekkeista on lasitettu. Talot ovat savuttomia. Asuminen on tarkoitettu palvelun tarpeessa oleville eläkeläisille ja toimintarajoitteisille. Asukkailla on käytössään viihtyisät yhteiset oleskelutilat ja talon puutarha. Palvelutalossa on hyvät mahdollisuude sosiaaliseen kanssakäymiseen omien voimavarojen ja toiveiden mukaan.

Palvelusopimus

Asukkaan kanssa laaditaan vuokra- ja sosiaalipalvelusopimus. Vuokran, sähkön ja vesimaksun lisäksi asukas maksaa kuukausittain turvapalvelumaksun/asunto ja peruspalvelumaksun/henkilö. Talon eri palveluja hän ostaa omien tarpeidensa mukaan.

Turvapalvelut

Turvapalvelu kattaa turvapuhelinjärjestelmän ja akuuttiavun 24h/vrk. Järjestelmän avulla asukkaat tavoittavat henkilökunnan ympäri vuorokauden ja voivat soittaa sisäisiä puheluita. Asunnoissa tehdään vuosihuolto.

Peruspalvelut

Peruspalveluja ovat hoitajan suorittama tulo-/vuosikeskustelu sekä vastaanotto. Henkilökuntaa on paikalla 24h/vrk ja talossa on ravintola. Vaatehuoltolaitteet ovat asukkaan käytössä iltaisin sekä viikonloppuisin ja liikuntasali vapaavuoroina. Taloissa järjestetään asukastapahtumia ja mm. sanomalehti on luettavissa yhteisissä tiloissa.
 

Tutustu palvelutalojen palveluihin, sekä yhteisölliseen asukastoimintaan


 

Katso myös, mitä palvelutalojen asukkaiden turvallisuuden ja hyvinvoinnin edistämiseksi on tehty

 

 

Kysy lisää tai varaa tutustumiskäynti

Ota suoraan yhteyttä:

Lähetä viesti