Avoin työpaikka: Puistokartanon kotihoitoon 2 lähihoitajaa

Espoon Lähimmäispalveluyhdistys on sosiaali- ja terveysalan palveluntuottaja sekä vanhuspalvelujen aktiivinen kehittäjä. Yleishyödyllinen yhdistys toimii yhteistyössä Espoon Lähimmäispalvelusäätiön sekä Kiinteistö Oy Espoon Palvelukartanon kanssa. Merikartanon ja Puistokartanon palvelukeskukset tarjoavat turvallista asumista, palvelua ja hoivaa yli 350 ikäihmiselle ja palveluksessa on 75 alan ammattilaista. www.elpy.fi

Puistokartanon palvelukeskus tarjoaa asukkailleen turvallisuutta, yhteisöllisyyttä sekä heidän tarvitsemiaan palveluja. 
Haemme Puistokartanon kotihoitoon KAHTA LÄHIHOITAJAA, joista toiselle tarjoamme vakituista työsuhdetta ja toiselle määräaikaista 31.3.2017 asti.

Työtehtäviisi kuuluu asukkaiden perushoitotyön lisäksi:
ilon ja mielekkään arjen tuottaminen asukkaille
yksikön/Elpyn toiminnan kehittäminen yhdessä muun henkilöstön kanssa
asiakaspalvelua mm. asiakas-, asukas- ja omaisyhteistyö
hyvän työilmapiirin luominen

Toivomme sinulta:
positiivista asennetta ja suhtautumista työn tekoon
priorisointi ja organisointikykyä
asiakaslähtöistä ja kunnioittavaa kohtaamista asukkaita kohtaan
tartu hetkeen asennetta ja luovaa heittäytymistä
hyvä suomenkielentaito on välttämätön
Työ on kaksivuorotyötä, 116,5h/3vko (6 viikon tasoitusjakso) ja palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukainen. Tarvittaessa autamme yli yksikkörajojen. Meillä on hyvä työterveyshuolto ja käytössäsi on työaika-autonomia. Tarjoamme vastuullisen tehtävän mukavassa ja asiantuntevassa työyhteisössä sekä hyvän työterveyshuollon. Tehtävässä pääset vaikuttamaan ja kehittämään toimintaa palvelukonseptin puitteissa työnantajan kannustaessa myös omaan ammatilliseen kehittymiseen. Tarvittaessa sinulla on mahdollisuus väliaikaiseen asuntoon. Työ alkaa sopimuksen mukaan, heti kun löydämme sopivan työntekijän.
Haastattelut aloitetaan 20.11.2017

Lähetä hakemuksesi pia.azengdi@elpy.fi