Ajankohtaista

Tapaaminen vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille ti 1.11.2016 klo 17.00 - 18.00

18.10.2016

VAPAAEHTOISTOIMINTA ON ASUKKAILLE ARJEN APU JA PIRISTÄJÄ

Olemme voittoa tavoittelematon kolmannen sektorin sosiaali- ja terveysalan toimija. Palvelutalojemme asukkaat ovat ikäihmisiä. Haluamme toimia yhteistyössä ja vuorovaikutuksessa ympäristön kanssa. Yhtenä muotona tässä on vapaaehtoistoiminta, johon tarjoamme hyvät mahdollisuudet ja puit teet. Vapaaehtoistoiminta on asukkaille apu ja arjen piristäjä, ja tuo vapaaehtoiselle toimijalle sisältöä ja mahdollistaa vastavuoroisen osallistumisen.

Vapaaehtoistoimintaa koordinoiva henkilöstö on meillä vaihtunut. Haluammekin tavata entiset ja mahdolliset tulevat vapaaehtoistyöntekijämme tutustuaksemme ja päivittääksemme tietomme puolin ja toisin ajan tasalle. Kerromme samalla vapaaehtoistoimintamme käytännöistä ja mitä tarjottavaa meillä on vapaaehtoistoimijalle ikäihmisten parissa. 

Aika: ti 1.11.2016 klo 17.00 - 18.00

Paikka: Palvelukeskus Puistokartano, Merikansantie 2 c, Espoonlahti

Ilmoittautuminen toivottava: terttu.toroskainen@elpy.fi tai puh. 050 574 2995.

Olet kenties jo toiminut tai toimit meillä vapaaehtoistyöntekijänä, ehkä vasta harkitset asiaa ja haluat lisätietoa tai kenties tunnet vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneen henkilön. Kutsua voi vapaasti välittää eteenpäin. 

Lämpimästi tervetuloa kaikki vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneet!

Ystävällisin terveisin

Ulla-Mari Helenius & Terttu Toroskainen

 

 

Lisää uutisia