Ajankohtaista

Espoolaisia kesäsetelinuoria töissä Puistokartanossa ja Merikartanossa

15.6.2017

Kesän 2017 aikana yhdistyksen toiminnassa on 8 palkattua ”kesäsetelinuorta”.  Kesäsetelit  ovat Espoon kaupungin tukemaa toimintaa. Espoon Lähimmäispalveluyhdistykselle  on tärkeää olla mukana tukemassa nuorten työllistymistä sekä heidän mahdollisuutta tutustua sosiaali-ja terveysalan toimintaan ja ikäihmisten arkeen.  Nuoret kesäsetelityöntekijät tuovat kesän aikana mukavan lisän talojemme ja asukkaidemme toimintaan.

Kolmelta nuorelta kysyttiin ensimmäisen viikon jälkeen mieleen jääneistä kohtaamisista:

Vesteri 15 v. "Pyyhin pöytiä ekana päivänä ja sympaattinen mummo rupesi kertomaan kaikenlaisia asioita enkä päässyt jatkamaan töitä. Hänen juttunsa ovat hauskoja ja hyviä. Asukkaat pärjäävät ja henkilökunta huolehtii. Kyllä tulisin uudestaankin. Todella hyvä paikka."

Lina 16 v. "Joka iltapäivä olemme pelanneet tietovisaa asukkaiden kansa. On ollut tosi hauskaa ja olen hämmentynyt miten paljon he tietävät. Fiilis on talossa tosi hyvä ja viihdyn tosi hyvin."

Hasse 16 v. "13.6.17 olin siivoamassa yhtä ulkoterassia kun yksi asukas kysyi jos me voitais pestä myös hänen terassi. Asukkaat ovat kivoja ja viihdyn täällä kyllä."

Puistokartanon kesäjuhla menossa, Lina ja Hasse huolehtivat että asukkaat saavat virkistävää vettä juodakseen. 

Lisää uutisia